Auroras eldshow
för bröllop

Eldshow i kärlekens tecken

Auroras eldshow för bröllop är det vackraste vi kan ge. En föreställning rakt ur själen, som har förfinats under de tio år vi ägnat somrarna med att uppträda på bröllop. Vår bröllopsföreställning är en eldshow i kärlekens tecken. Den är vårt hjärtebarn, och den som saknar motstycke.

Vår bröllopseldshow är vår hyllning till kärleken och livet: en välkoreograferad resa genom livets dalar och toppar, till fantastisk musik, och givetvis massor av eld och dans och glödregn. Får vi minst någon i publiken att gråta så har vi lyckats. Vi vill att ni ska minnas den här kvällen för alltid, och att eldshowen ska få vara en liten del som etsar sig fast i hjärtat.

Prata eldshow med oss

Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eldshow på André och Zungs bröllop! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande dans-kemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.

Thomas Eriksson

Det var det vackraste jag sett i hela mitt liv… Jag är helt knäckt! Tack tack tack!

Bröllop, Enskede, 2015

Tack för ett magiskt underbart framträdande! Ni har fått så många lovord av våra gäster. Vissa av dem, inkl jag själv grät under showen. Tack från djupet av våra hjärtan att ni kom och gjorde vår bröllopsdag så fantastisk. Only Love!

Michi & Tobbe

Ert bröllop. Vår eldshow.

Minnen för livet.

“ Helt obeskrivligt vad fint det var. Vindstilla, fullmåne och er med elden lyfte vår bröllopsfest till magiska höjder. Vi och alla gäster var helt tagna efteråt. Detta är vad alla kommer minnas från vår bröllopsdag.

– Isac Åkerberg

Tack för en helt fantastisk eldshow som final på vårt bröllop! Vi har hört så positiva kommentarer. Det var vackert, sensuellt och unikt!
Erik + Charlotte
Vi får fortfarande – ett år senare – komplimanger från bröllopsgäster som blev helt tagna av ert framträdande. Jag är så glad att ni kom till bröllopet så att vi fick dela er eldshow med dem!
Veronica Gidén

Stort stort tack för en fantastisk eldshow! Den var helt magisk! Så glad att Ni kunde komma till oss!Än en gång stort tack!

Alexandra Hamilton

Bröllop i våra hjärtan.

Vi älskar bröllopseldshow som uttrycksform – att finna det subtila, vackra i kärleken och den passionerade resan genom känslospektrat som den innebär. Att uppträda på bröllop är personligt för oss; vi låter oss beröras av det intima och vackra och speglar det i föreställningen.

Vi använder oss av miljön för att skapa en så unik och kraftfull upplevelse som möjligt för er. Vi vet hur viktig dagen är för er och vi lovar att göra allt vi kan för att göra kvällen så minnesvärd som möjligt. Vi har gjort det hundratals gånger, och vi ser fram emot att få göra det för er.

Se om vi är tillgängliga på ert datum

Längd: 15 minuter med två artister. Vid större föreställning (3-4 artister) kan tiden utökas till 20-25 minuter.

Medverkande artister: I normalfallet två. Upp till 6 artister om ni önskar. Även soloföreställning är möjligt, men ett par för att hylla kärleken brukar ge bäst effekt.

Yta: En plan yta utomhus. Önskvärt 10×20 meter, minimum 5×10 meter. Fungerar inte utomhus? Vi har inomhusalternativ utan eld.

Publik: Era gäster eller exklusivt för brudparet – ni bestämmer.

Ljud: Vi har kraftfull batteridriven ljudutrustning.

Ljus: Gärna mörkt, så elden får tala. En halvtimme efter solnedgången är det generellt mörkt nog för vår eldshow.

Säkerhet: Vi är utbildade och certifierade i eldsäkerhet, är försäkrade samt har alltid med oss adekvat släckutrustning.

Till bröllop vill vi hålla priset så lågt vi kan – vi menar det när vi säger att bröllop ligger oss nära om hjärtat.

För vår bröllopseldshow, som utförs av två artister och är ca 15 minuter lång, är priset 10000 kr.

Vid längre resor tillkommer 1000 kr för att (symboliskt) täcka resa och boende.

Önskar ni större, längre eller specialskriven eldshow? Hör av dig och berätta så ger vi ett prisförslag.

Är 10000 kr för långt över budget men ni drömmer om eldshow? Hör av dig ändå, det är möjligt att vi kan lösa något för er.

Att uppträda med eldshow inomhus är en onödig risk. Slott, herrgårdar och festlokaler brukar inte heller vara så pigga på det. I vissa fall är det dock möjligt, i stora, välventilerade lokaler, med tåligt golv, högt i tak och långt till publiken – och inte ens då kan vi använda i närheten så mycket eld som vi gör utomhus.

Vår eldshow är skapad för en vacker miljö under bar himmel och är ett bra tillfälle att låta gästerna sträcka på sig och personalen att dyka undan.

Om det inte finns möjlighet att vara utomhus erbjuder vi vår fantastiska LED-show för bröllop.

Till skillnad från eldshowen går den utmärkt att genomföra inomhus. Vår LED-show för bröllop är ca 7 min lång. Numren är balettinspirerade och vi använder olika ledredskap, såsom lysande solfjädrar och pixelpoi. Med pixelpoien kan vi måla olika mönster i luften och exempelvis visa upp brudparets initialer. Tyngdpunkten ligger på vacker dans och LED-effekter med stor wow-effekt.

Hör av dig så berättar vi mer.

Inga problem – vi klarar alla väder utom extremt ösregn eller eldningsförbud pga torka. Se bara till att publiken är skyddad från regnet.

Är väderprognosen dyster överväger vi tillsammans om vår ledshow inomhus är ett lämpligare alterantiv.

Vi hjälper dig med alla frågor och funderingar.
Prata eldshow med oss