Om Aurora

Dansare, eldartister, stjärnor.

Vi är Aurora

Aurora är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad elddans är och borde vara. Vi producerar tidlösa elddansföreställningar som turnerar år efter år, men även häpnadsväckande ljusshower för små och stora scener.
Med vacker, välkoreograferad elddans, avancerad ljusteknologi och innovativa redskap bjuder vi in till en unik upplevelse som visar det storslagna i elden, det vackra i ljuset, det tidlösa i andetaget.
Vårt löfte är att alltid leverera föreställningar i världsklass.
Linn Karinsdotter
Linn KarinsdotterKonstnärlig ledare
Lever och andas eldshow. Medgrundare i Aurora. Koreograferar, skapar våra föreställningar och sätter tonen i allt vi producerar. Dansar huvudsakligen modernt men har erfarenhet inom de flesta discipliner.
Josefin
JosefinElddansare & Bokare
Josefin har dansat hela livet – huvudsakligen balett, men hon har även dansat mycket modernt och hållit på med musikal. Hon har hand om bokningar och kommer sannolikt vara den ni har kontakt med först när ni bokar en eldshow.
Alex
AlexElddansare
Alex är elddansare med balett som huvudinriktning. Hon dansar även modernt och håller på med konståkning.
Ella
EllaElddansare
Ella är elddansare med jazz som huvudinriktning. Hon dansar även modernt, balett, och flera andra dansstilar.
Momo
MomoVD & Eldartist
Momo har jobbat med eldshower sedan 2003 och driver företaget bakom Aurora. Han ser till att allt löper på smidigt, att webbsidor och kommunikation fungerar, löser problem och utvecklar koncept och visioner.
Vi är fler ...
Vi är fler ...Pamela, Jana, Alice, Erika ...
Linn, Josefin, Alex, Ella och Momo utgör kärnan i Aurora. Till vår hjälp har vi många fantastiska dansare och elddansare vi involverar i större föreställningar. Så att vi kan uppträda så stort som behövs. Och fortsätta leverera eldshower i världsklass.

Redo att boka eldshow?

 

Bokning & Kontakt