Audition

Är du en av dansarna Aurora söker?

Ta chansen att få uppträda med eld, LED och dans över hela Sverige. På allt från bröllop och event till tv-produktioner och musikvideos.

Aurora håller öppen audition den 15/5 klockan 12.00 i dansstudion på Västra Stenhagsskolan.

Just nu söker Aurora Scenkonst nya artister.

Aurora är ledande inom kombinationen eld och dans. Vi erbjuder både eld- och LEDshower och uppträder över hela Sverige och även i Europa. Det är allt från små intima bröllop till stora event med 10.000 i publiken.

Vi söker dig som är 16+ och identifierar dig som kvinna eller icke-binär med goda kunskaper i contemporay eller jazz. Körkort är ett plus. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att hantera eld.

Om du inte kan den tiden men ändå vill göra en audition, hör av dig så löser vi det.

Vill du söka, men känner dig osäker på eld eller audition, sök ändå. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa folk med eldrädsla. Efter bara någon gång brukar det släppa och elden upplevs inte längre som läskig utan rolig.

Upplägget på dagen:

Dagen börjar med information om Aurora och sedan en kort uppvärmning. Därefter jobbar vi med koreografi i storgrupp. Där får du lära dig ett av våra nummer (utan eld) och vi använder fans (solfjädrar) som prop (redskap) och slutar med improvisation. Ni kommer visa upp koreografin i smågrupper. Efter det visar du upp ett solo som du har förberett hemma. Solot ska vara minst en minut och representera dig som dansare. Detta för att du ska få en chans att visa din dans utan hinder av redskap du aldrig använt förut. Därefter följer en kort intervju. 

Du kommer också få känna på hur det är att hålla hålla i brinnande fans. 

Kom uppvärmd, då uppvärmningen är kort. Ha på dig rörliga kläder, helst i naturmaterial (bomull, ull, lin) som får bli blir sotiga. Det går också att låna kläder från oss till eldningen. Ta med vattenflaska.

Ta sig hit

Adress:

Herrhagsvägen 8, Uppsala

Buss: 5 mot Stenhagen, hoppa av i Stenhagens centrum

Bil: det finns gott om parkeringsplatser i närheten

Cykel: det finns bra cykelvägar

Längst ner finns ett frågeformulär som även fungerar som anmälan. Du behöver inte fylla i nu, det går att göra på plats också. 

Har du frågor är det bara att höra av sig. 
Mail: info@eldshow.se

Du kan följa oss på instagram: eldshow.se

Och facebook: eldshow.se

Dansare med poi och klänning i 20-tals tema
DSC_2943.NEF
DSC_6424.NEF
Berns-201-20180930
Skärmavbild 2021-11-06 kl. 22.14.37
DSC_6631
Elddansare med solfjädrar